Món Serè – Les Piles

 

 

Des del curs 2005-2006, L’ALZINA gestiona les activitats educatives de la casa de colònies Món Serè de Les Piles. Podem gestionar la vostra reserva de forma ràpida i directa, així com assessorar-vos sobre les qüestions de l’alimentació, distribució de les habitacions i funcionament intern de la casa. La casa està dissenyada i pensada per fer més còmoda i segura l’estada de les escoles: la descarregada de motxillles és molt fàcil, el recinte està tot tancat per seguretat, els accessos estan adaptats, etc.

El menú de la casa té una gran acceptació entre els nens i els mestres i s’adapta a les necessitats específiques dels alumnes: diversitat, al·lèrgies, transtorns, etc. La casa disposa de vehicle amb cadira homologada per fer els trasllats dels nens al CAP de Santa Coloma de Queralt, a qualsevol hora del dia i de la nit. L’equip del servei de la casa i dels educadors tenim molt clar que els nens esperen les colònies amb molta il·lusió i que han de ser uns dies especials i inoblidables.

Per al present curs podreu gaudir de dues novetats importants: la descoberta del món de les abelles i el món dels cavalls. Ens visitarà un apicultor que ens explicarà el seu ofici, els beneficis de la mel i el fascinant món de les abelles. Hi haurà també la possibilitat de passejar en carro o en poney pel poble de Les Piles.

Disposeu del programa en pdf per verure totes les activitats detallades, el menú i altra informació de la casa de colònies.

 

Programa d’activitats de Món Serè Les Piles 2021