Cases de Barcelona

 

LA GRANJA (SANTA MARIA DE PALAUTORDERA-VALLÈS ORIENTAL)

Granja-escola de gran capacitat, situada al peu del Montseny, el que permet disposar d’un divers programa d’activitats.

 
 
 
 

CAN RIGOL (BEGUES-BAIX LLOBREGAT)

Granja-escola molt acollidora i amb uns excel·lents instal·lacions. Disposa de 104 places i un programa d’activitats molt divers.Es troba a 500 metres del poble de Begues i envoltada de boscos i esplanades dedicades a l’esbarjo.

 
 
 
 

EUROSTAGE (CALDES D’ESTRAC-EL MARESME)

Casa de colònies que disposa d’uns equipaments esportius ben preparats per fer estades de diversitat de modalitats esportives com judo, bàsquet, etc… L’allotjament es pot fer a la casa o en bungalows.

 
 
 
 

EL PINAR (CANYELLES-GARRAF)

Masia de pedra del segle XVIII, adaptada com a casa de colònies, localitzada al bell mig del Parc Natural d’Olèrdola. Disposa de 180 places i diverses sales i espais exteriors per fer ben confortable la vostra estada.

 
 
 
 

CAL DIABLE (PONTONS-ALT PENEDÈS)

Casa de 98 places amb tres hectàrees i mitja de terreny envoltat de bosc i a una passejada del municipi de Pontons. Compta amb piscina, camp de futbol amb gespa, hort i zona d’arbres fruiters i granja molt ben condicionada.

 
 
 
 
 

CAN FOIX (CUBELLES-GARRAF)

Casa de 87 places de capacitat amb un entorn natural espectacular: 223 hectàrees de bosc, piscina, camps, esplanades, tarteres i el riu Foix. La seva és l’estructura d’una casa de pagès autèntica. Pertany al municipi de Cubelles i està a només cinc quilòmetres del mar, i moltes de les activitats es fan a la platja o al port de Vilanova.

 
 
 
 
 

LA CENSADA (SANTA MARGARIDA MONTBUÍ-ANOIA)

Fantàstica masia amb capacitat per a 86 persones ubicada prop de Santa Margarida de Montbuí. Amb un accés fàcil des de la carretera està tota vallada, compta amb dues piscines i presenta una bona combinació entre elements tradicionals i elements de nova construcció.