Cases de Lleida

LA MANREANA (JUNEDA-LES GARRIGUES)

Antiga masia de les Garrigues adaptada i ampliada amb noves instal·lacions amb capacitat per a 136 places. Destaca com a granja-escola per la seva gran diversitat d’animals i els equipaments que presenta: gran hivernacle, hort, pistes d’esports, rocòdrom, centre d’hípica… 
 
 

MIRAVALL (JUNEDA-LES GARRIGUES)

Masia totalment restaurada i adequada com a casa de colònies amb una capacitat de 63 places ampliables. Tot i trobar-se prop de Juneda, està aïllada, envoltada de més de camps i boscos. Compta, fins i tot, amb capella i instal·lacions per a la pràctica del paintball.

LA GUÀRDIA-LADA (BAIXA SEGARRA)

La casa de colònies es troba al municipi de La Guàrdia-Lada, a la Baixa Segarra. Ocupa l’espai de l’antiga rectoria, enganxada a l’església de Santa Maria, al capdamunt del poble. Té capacitat per a 86 persones. És un emplaçament rural i molt tranquil, perfecte per desconectar del brogit de la ciutat. Compta amb diferents espais tan interiors com exteriors que permeten fer activitats tan amb grups grans com petits. La cuina que s’ofereix és casolana i de proximitat.