Cases de Lleida

 

ANTIC BALNEARI DE ROCALLAURA (ROCALLAURA-L’URGELL)

L’Antic Balneari de Rocallaura és avui dia un hostal i casa de colònies amb capacitat per 80 persones. Destaca pels seus amplis espais exteriors i per activitats certament diferents: taller d’apicultura, taller de feldenkrais (descoberta del propi cos), o tints naturals, per posar alguns exemples.

 
 
 
 
 

LA MANREANA (JUNEDA-LES GARRIGUES)

Antiga masia de les Garrigues adaptada i ampliada amb noves instal·lacions amb capacitat per a 136 places. Destaca com a granja-escola per la seva gran diversitat d’animals i els equipaments que presenta: gran hivernacle, hort, pistes d’esports, rocòdrom, centre d’hípica…

 
 
 
 

CAL PETIT (VILANOVA DE MEIÀ-LA NOGUERA)

Casa situada entre camps de conreu, amb un entorn molt ben cuidat i unes instal·lacions ben pensades per fer-hi estades amb nens. El programa d’activitats és molt divers i s’adapta a les necessitats de les escoles. Disposa d’hort i granja.

 
 
 
 

CAL GORT (POBLA DE CÈRVOLES-LES GARRIGUES)

Casa de 112 places de capacitat dins del municipi de la Pobla de Cèrvoles que ofereix els seus espais públics com a instal·lacions exterior de la casa de colònies. Destaca pel seu taller d’apicultura.

 
 
 
 
 

MIRAVALL (JUNEDA-LES GARRIGUES)

Masia totalment restaurada i adequada com a casa de colònies amb una capacitat de 63 places ampliables. Tot i trobar-se prop de Juneda, està aïllada, envoltada de més de camps i boscos. Compta, fins i tot, amb capella i instal·lacions per a la pràctica del paintball.