Cases del Sud

LA MARINADA – CAMBRILS, BAIX CAMP

Casa de 110 places amb un entorn de 5.000 metres quadrats, a 500 metres de la platja, al municipi costaner de Cambrils. Com a escola del mar que és, ofereix un seguit d’activitats relacionades amb el medi marí, adaptades a les edats i interessos que pugueu tenir, des de navegar amb vaixells a fer esports nàutics.

MÓN SERÈ – LES PILES

Casa de 100 places de capacitat, amb grans jardins i camp d’esports. Localitzada al poblet de les Piles de Gaià, envoltada de camps de cereals i petits turons de gran bellesa. Situada estratègicament entre les terres del Camp de Tarragona, Lleida i Barcelona, situada a una hora de les tres capitals. El menjar és casolà i abundant.

CAL CATALÀ – VILANOVA DE PRADES

Casa de 80 places de capacitat, acollidora i rústica, en l’idílic entorn de les Muntanyes de Prades. Aquesta casa presenta un servei molt personalitat i un menjar casolà.

CÀMPING PRADES

El Càmping de Prades és un referent d’equipament turístic de les comarques de Tarragona, i les 90 places ampliables que disposa junt amb les instal·lacions esportives, són una bona opció per a les vostres colònies. Comptem amb col·laboradors per fer-hi multiaventura de tot tipus.

ALBERG TIVISSA

L’alberg disposa de 72 places, distribuïdes en habitacions de 8 i 2 places. El menú té una gran acceptació i al cuiner li agrada acabar les colònies amb alguna sorpresa si els nens han sigut bons menjadors. Situat a l’inici del petit poble de Tivissa, amb gran accessibilitat pels autobusos i amb possibilitat de diverses excursions naturals en l’entorn.