L’Alzina – Agència de Colònies

Busqueu casa de colònies?

Si busques una casa de colònies per fer-hi una estada amb l’escola, amb un grup d’amics o amb el cau o esplai, et recomanarem la casa que millor s’ajusti a les vostres necessitats. No cal que vagis a visitar cases o que et refiïs d’opinions subjectives. Nosaltres ho hem fet per tu, i et podrem aconsellar quines cases estan bé, quines són legals, quines compleixen la normativa vigent, en quines pots tenir servei de monitoratge si et convé…

On estan les diferents cases amb les que treballem?

Moltes de les cases amb les que treballem estan a les comarques del sud de Catalunya, tot i que de mica en mica estem obrint el ventall de cases per altres indrets. Tenim cases a les Muntanyes de Prades, a la Ribera d’Ebre, a la Costa Daurada, a la Conca de Barberà, a l’Anoia, al Garraf, al Penedès, a la Terra Ferma, a Osona, al Berguedà, al Maresme, al Vallès Oriental, a la Garrotxa i al Solsonès. Pots veure la informació més detallada a la pàgina següent.

Quins passos cal seguir?

Una vegada t’has posat en contacte amb nosaltres i t’hem recomanat la casa per fer l’estada, ens ocupem de gestionar la vostra reserva. Només us haureu de preocupar de fer el pagament de la reserva en el temps assenyalat i esperar que arribin les dates que heu reservat.

Servei d’autobús

​Si ho necessiteu, també podem gestionar la contractació de l’autobús, assegurant-nos que l’empresa sabrà exactament la ruta més adequada per arribar a la casa que hagueu seleccionat.