Cases del Sud

 

ECOCAMPVINYOLS (VINYOLS I ELS ARCS-BAIX CAMP)

Finca agroecològica en la que hi ha integrat un càmping amb tots els serveis. L’allotjament es realitza en bungalows amb 4/5 places de capacitat. Des d’aquí s’ofereix la possibilitat de realitzar activitats de mar a les platges i visita al port de Cambrils.

 
 
 
 
 

LA MARINADA (CAMBRILS-BAIX CAMP)

Casa de 110 places amb un entorn de 5.000 metres quadrats, a 500 metres de la platja, al municipi costaner de Cambrils. Com a escola del mar que és, ofereix un seguit d’activitats relacionades amb el medi marí, adaptades a les edats i interessos que pugueu tenir, des de navegar amb vaixells a fer esports nàutics.

 
 
 
 

CA MANXOL (RASQUERA-RIBERA D’EBRE)

Casa de 82 places, de construcció recent, al municipi de Rasquera, amb zona ajardinada i envoltada de bosc. Ofereix activitats relacionades amb la pagesia, els oficis i l’artesania del món rural. Per a més grans, es l’indret ideal per aprofundir en qualsevol tema relacionat amb el riu Ebre.

 
 
 
 
 

CAL MATA (EL VENDRELL-BAIX PENEDÈS)

Masia del segle XIII situada dins del petit nucli de Saifores (El Vendrell) Amb 96 places de capacitat s’emplaça en una superfície plana i tancada, envoltada de petits boscos, vinyes i camps de conreu. Destaquen la seva personalitat i accessibilitat.

 
 
 
 
 

MÓN SERÈ (LES PILES-CONCA DE BARBERÀ)

Casa de 100 places de capacitat, amb grans jardins i camp d’esports. Localitzada al poblet de les Piles de Gaià, envoltada de camps de cereals i petits turons de gran bellesa. Situada estratègicament entre les terres del Camp de Tarragona, Lleida i Barcelona, situada a una hora de les tres capitals. El menjar és casolà i abundant.